Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77
Druk deze pagina af

Veenendaal, Tuinstraat 99

Huurprijs : € 24.900 Per jaar
Adres Tuinstraat 99
Plaats Veenendaal
Bouwjaar 1973
Huurprijs € 24.900 Per jaar
Soortbouw Bestaande bouw
Type Winkelruimte
Parkeerplaatsen -

TE HUUR

Algemeen:
Veenendaal is een gemeente met ruim 63.300 inwoners en is gelegen aan de Rijksweg A12 tussen Arnhem en Utrecht, “aan de rand van de Randstad”. Haar regiofunctie (met een verzorgingsgebied dat wel 3 a 4 keer zo groot is als het inwoneraantal) en het ruime winkelaanbod trekt veel mensen van buitenaf aan om in Veenendaal gezellig te gaan winkelen.

Ligging en Bereikbaarheid:
De aangeboden ruimte is gelegen midden in het (winkel)centrum van Veenendaal en is zowel per auto als per bus goed bereikbaar. Op circa 1 (Veenendaal Centrum) en 2,5 km (Veenendaal-De Klomp) vinden we een 2-tal NS-Stations. De afslagen Veenendaal West en Veenendaal Oost van de A12 liggen op slechts enkele minuten rijden.

Bestemming:
De aangeboden winkelunit valt onder het bestemmingsplan “Centrum” waaronder o.a. dienstverlening en detailhandel vallen.

Oppervlakte:
Het totale voor verhuur beschikbare oppervlak is ca. 293 m² winkelruimte gelegen in het souterrain/kelder.

Frontbreedte:
De frontbreedte is ongeveer 4 meter en bestaat uit twee dubbele deuren. Als alle deuren open staan kan men over de volle breedte het pand betreden.

Parkeren:
Er zijn meer dan voldoende (betaalde) parkeervoorzieningen in de directe omgeving, zowel op straatniveau als in de diverse parkeergarages.

Opleveringsniveau:
De unit wordt verhuurd in de huidige staat.

Huurprijs:
€ 24.900,- per jaar exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de leveranciers voor gas, water en elektriciteit en wordt rechtstreeks contractant van de nutsinstanties.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder. Deze is gebaseerd op het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden (bruto)huur te vermeerderen met BTW.

B.T.W.:
Verhuurd verhuurt de winkelruimte belast met BTW. Indien huurder niet (of niet meer) aan het
“90% criterium” voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Een huurovereenkomst komt slechts tot stand onder een uitdrukkelijk voorbehoud en/of goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Informatie en bezichtiging:
Nassau Bedrijfshuisvesting B.V.
Boulevard 1
3707 BK Zeist
Telefoon: 030-69.175.85
Telefax: 030-69.221.80
E-mail: info@nassau.nl
Internet: www.nassau.nl

Terug naar het overzicht
© 2019 Nassau Makelaars Zeist