Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77
Druk deze pagina af

Veenendaal, Hoofdstraat 100

Prijs op aanvraag
Adres Hoofdstraat 100
Plaats Veenendaal
Bouwjaar -
Prijs Op aanvraag
Soortbouw Bestaande bouw
Type Winkelruimte
Parkeerplaatsen -

Hoofdstraat 100, 3901 AX Veenendaal

Betreffende ruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Veenendaal dat recentelijk is gerenoveerd. De gemeente is druk bezig parkeren om op zaterdag en mogelijk (een deel van) de vrijdag GRATIS PARKEREN mogelijk te maken. En in samenwerking met de gemeente is ook Stichting Winkelstad Veenendaal heel erg actief om het centrum te promoten. Recentelijk is het centrum verkozen tot “Gemeente met Schoonste Winkelgebieden 2015”!

Naast vele plaatselijk ondernemers huisvest het centrum ook filialen van grote ketens. In de nabijheid van deze unit zijn o.a. filialen van Zara, The Sting, Scheer & Foppen en Le Ballon gevestigd.

Vloeroppervlak:
Verkoopruimte ca. 120 m²;
Opslag ca. 23 m²;
Verkoopruimte ca. 7 m²;
Totaal ca. 150 m².
Volgens NEN2580 ingemeten door de firma Object & Co.

Frontbreedte:
De frontbreedte van deze winkel is ca. 5,00 meter.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau zal in overleg met de huidige huurder worden bepaald. Vooralsnog wordt de unit casco aangeboden. Momenteel zijn er nog wel aanwezig: nette laminaatvloer, systeemplafond, geïntegreerde verlichting, pasruimtes, balie, bewakingscamera, Cv, toiletruimte, pantry, etc.

Huurprijs:
De huurprijs op aanvraag.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoort één aan de achterzijde van de unit gelegen parkeerplaats. De kosten van het recht van overpad over een ander perceel zullen aan huurder worden doorberekend. Deze bedragen ca. € 500,= per jaar. Verder is er ruimschoots (betaald) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming:
Bestemmingplan “Centrum” is van toepassing. Hierbinnen vallen o.a. Detailhandel en Horeca.

Servicekosten:
Huur dient zelf contracten af te sluiten met de verschillende nutsinstellingen.

Voorbehoud:
Bovenvermelde tekst is geen aanbieding maar heeft slechts een indicatief karakter en is onder voorbehoud van wijzigingen en goedkeuring/gunning door eigenaar. Hieraan kunnen derhalve ook geen rechten worden ontleend.

Terug naar het overzicht
© 2019 Nassau Makelaars Zeist