Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77
Druk deze pagina af

Zeist, Bergweg 159 A

Huurprijs : € 2.500 Per maand
Adres Bergweg 159 A
Plaats Zeist
Bouwjaar -
Huurprijs € 2.500 Per maand
Soortbouw Bestaande bouw
Type Bedrijfsruimte
Parkeerplaatsen 5

Algemeen:
Zelfstandige bedrijfsruimte met kantoor, gelegen aan de rand van Zeist nabij de op- en afrit van Rijksweg A28 (Utrecht-Amersfoort).

Ligging en bereikbaarheid:
De unit is centraal in het land gelegen, onder de rook van Utrecht op een kleinschalig bedrijventerrein aan de oostkant van Zeist. Op korte afstand vinden we de op- en afrit van de Rijksweg A28 welke aansluiten op diverse andere Rijkswegen zoals de A27 bij Utrecht en de A1 bij Amersfoort. Op fietsafstand vinden we 2 NS-stations, te weten Den Dolder en Driebergen Zeist. Op enkele minuten lopen vinden we een bushalte en op ca. 1 kilometer lopen treffen we, aan het einde van de Slotlaan/Boulevard een bus overstap station. De algehele bereikbaarheid van het object is daarmee goed.

Oppervlakte:
Het totale voor verhuur beschikbare vloeroppervlak is ca. 446 m², deze is verdeeld over in totaal
3 bouwlagen, te weten:
- Souterrain: ca. 40 m²;
- Begane grond: ca. 207 m²;
- Verdieping: ca. 199 m².

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren 5 “eigen” parkeerplaatsen welke zijn gelegen op het terrein direct voor het gehuurde.

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Ten behoeve van o.a. gas, water en elektriciteit worden er servicekosten bij huurder in rekening gebracht. Deze bedragen € 14,-/m² per jaar, exclusief BTW. Dit betreft een voorschotheffing met een jaarlijkse verrekening op basis van een nacalculatie.

Bestemming:
De op het pand rustende bestemming volgens het bestemmingsplan betreft “Bedrijventerrein”. Voor meer informatie zie “ruimtelijkeplannen.nl”.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden
aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar eventueel aansluitend gevolgd door een periode van eveneens 5 jaar. Een eventuele kortere periode zal moeten worden besproken met verhuurder.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau:
Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a. huidige indeling, toiletten, pantry, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting en airconditioning. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het jaarlijks onderhoud van de airconditioning.

Zekerheidstelling:
Ter zekerheidstelling dient huurder een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden brutohuurverplichtingen (derhalve inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.).

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn is bespreekbaar.

B.T.W.:
Het uitgangspunt is een B.T.W.-belaste huurovereenkomst. Indien huurder niet of niet meer aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen kale huurprijs verhoogd met een nader door verhuurder te bepalen percentage zodanig dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Bovenstaande betreft geen aanbieding maar is slechts informatief bedoeld en heeft ten doel het uitnodigen tot het doen van een voorstel door derden. Een overeenkomst komt daarom slechts tot stand na schriftelijke goedkeuring en acceptatie van dit voorstel door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken
- Hoofdfunctie bedrijfsruimte met kantoor
- Verhuurbaar vloeroppervlak ca. 446 m²
- Op gunstige locatie gelegen
- Geschikt voor multifunctionele doeleinden
- Inclusief 5 eigen parkeerplaatsen
- Overheaddeur
- Cv-installatie/heater.
- Gebruiksklare afwerking.

Terug naar het overzicht
© 2019 Nassau Makelaars Zeist