Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77
Druk deze pagina af

Zeist, Slotlaan 195 A

Huurprijs : € 4.125 Per maand
Adres Slotlaan 195 A
Plaats Zeist
Bouwjaar 1980
Huurprijs € 4.125 Per maand
Soortbouw Bestaande bouw
Type Winkelruimte
Parkeerplaatsen 1

Algemeen:
Functionele winkelunit gelegen in het midden van de belangrijkste winkelstraat van Zeist. In de directe omgeving van de winkeluntis vinden we verder winkels als C&A, Bruna, Pearle, Kruidvat, Gerry Weber, Specsavers etc.

Ligging en bereikbaarheid:
Het centrum is met de auto, door toegangswegen vanuit alle richtingen, goed bereikbaar en heeft de beschikking over meerder parkeergarages waar (betaald) geparkeerd kan worden. Aan het einde van de Slotlaan bevindt zich een bus(overstap)station, waardoor het centrum ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Oppervlakte:
Het totale voor verhuur beschikbare vloeroppervlak is ca. 237 m² b.v.o., welke volledig op de begane grond is gelegen. (Conform NEN2580 meting).

Frontbreedte:
De winkel beschikt over een pui van ca. 7,6 meter breed.

Parkeren:
Door de ligging in het centrum zijn er rondom de unit uitgebreide (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig zowel in parkeergarages als in de omringende straten. Tot het gehuurde behoort 1 parkeerplek op eigen terrein.

Huurprijs:
€ 49.500,- per jaar, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder sluit zelf contracten af met de betreffende (nuts)instanties en wordt daarmee rechtstreeks contractant.

Bestemming:
“Centrum 1”. Hieronder vallen o.a. detailhandel, dienstverlening en horeca cat. 1-4.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden
aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar eventueel aansluitend gevolgd door een periode van eveneens 5 jaar. Overeenkomsten met een kortere periode dan 5 jaar zullen met verhuurder dienen te worden besproken.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau:
Het object zal casco worden verhuurd met een oplevering in de huidige staat bij start huurovereenkomst. Op dit moment zijn er nog diverse voorzieningen van de laatste huurder aanwezig, zoals o.a. een pantry en toilet.

Zekerheidstelling:
Ter zekerheidstelling dient huurder een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden brutohuurverplichtingen (derhalve inclusief eventuele B.T.W. en servicekosten).

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn is bespreekbaar.

B.T.W.:
Het uitgangspunt is een B.T.W.-belaste huurovereenkomst. Indien huurder niet of niet meer aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen kale huurprijs verhoogd met een nader door verhuurder te bepalen percentage zodanig dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Bovenstaande betreft geen aanbieding maar is slechts informatief bedoeld en heeft ten doel het uitnodigen tot het doen van een voorstel door derden. Een overeenkomst komt daarom slechts tot stand na schriftelijke goedkeuring en acceptatie van dit voorstel door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Hoofdfunctie: Winkelruimte
Bruto verhuurbaar vloeroppervlak ca. 237 m²
Midden in het belangrijkste winkelgebied van Zeist gelegen
Frontbreedte ca. 7,6 meter
1 Parkeerplek op eigen terrein
Diverse vestigingen van landelijke winkelketens rondom
Geschikt voor multifunctionele doeleinden

Terug naar het overzicht
© 2019 Nassau Makelaars Zeist