Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Zeist, 1e hogeweg 4 en 8

Huurprijs : € 3.500 Per maand
Adres 1e hogeweg 4 en 8
Plaats Zeist
Bouwjaar -
Huurprijs € 3.500 Per maand
Soortbouw Bestaande bouw
Type Winkelruimte
Parkeerplaatsen -

Algemeen:
De aangeboden winkelunit heeft een fraaie luxe uitstraling en betreft een op een prominente locatie in het hart van Zeist gesitueerde winkelruimte. In de nabijheid vinden we een goed gevarieerd winkelaanbod (met o.a. C&A, Specsavers, HEMA etc.), uitstekende parkeervoorzieningen en sfeervolle horeca.

Locatie:
De luxe ingerichte winkelruimte is gevestigd aan een van de belangrijkste winkelstraten van Zeist op slechts enkele autominuten rijden verwijderd van de op en afritten van de Rijkswegen A12 en A28. Het openbaar vervoer wordt ter plaatse verzorgd door streekbussen die onder meer verbindingen onderhouden met het op circa 4 kilometer afstand gelegen NS-station Driebergen-Zeist. Aan het einde van de Slotlaan bevindt zich een bus(overstap)station. Samen zorgen deze ervoor dat het centrum met zowel het eigen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Oppervlakte:
Het totale voor verhuur beschikbare vloeroppervlak meet ca. 230 m² v.v.o., welke volledig op de begane grond is gelegen. (Conform NEN2580 gemeten). Eventueel kan er ook zonder het aparte winkeldeel van ca. 22 m² (voorzien van berging en toilet) gehuurd worden. (Zie losse winkeldeel met berging en toilet op de plattegrondtekening)

Frontbreedte:
De winkel beschikt over een gevel van in totaal ruim 13 meter breed. (Bestaande uit 2 delen van ca. 9m¹ en 4 m¹)

Parkeren:
Bij het gehuurde hoort 1 overdekte parkeerplek op eigen terrein, direct naast het gehuurde. Door de ligging in het centrum zijn er verder rondom de unit uitgebreide (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs:
€ 3.500,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder sluit zelf contracten af met de betreffende (nuts)instanties en huurder wordt daarmee rechtstreeks contractant.

Bestemming:
“Centrum 1”. Hieronder vallen o.a. detailhandel, dienstverlening en horeca cat. 1-4.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden
aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar eventueel aansluitend gevolgd door een periode van eveneens 5 jaar. Overeenkomsten met een kortere periode dan 5 jaar zullen met verhuurder dienen te worden besproken.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau:
Het object zal casco worden verhuurd met een oplevering in de huidige staat bij start huurovereenkomst. Het object is voorzien van diverse hoogwaardige en/of noodzakelijke voorzieningen, zoals o.a. een pantry, toilet, fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming, inbouwspots, alarminstallatie en rolluiken aan de buitenzijde. De winkel is erg modern en mooi en is instap klaar.

Zekerheidstelling:
Ter zekerheidstelling dient huurder een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden bruto huurverplichtingen (derhalve inclusief eventuele B.T.W. en servicekosten).

Aanvaarding:
In overleg.

B.T.W.:
Het uitgangspunt is een B.T.W.-belaste huurovereenkomst. Indien huurder niet of niet meer aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen kale huurprijs verhoogd met een nader door verhuurder te bepalen percentage zodanig dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Bovenstaande betreft geen aanbieding maar is slechts informatief bedoeld en heeft ten doel het uitnodigen tot het doen van een voorstel door derden. Een overeenkomst komt daarom slechts tot stand na schriftelijke goedkeuring en acceptatie van dit voorstel door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Hoofdfunctie: Winkelruimte
Energielabel A
Inrichting met luxe uitstraling
Verhuurbaar vloeroppervlak ca. 230 m²
Midden in het belangrijkste winkelgebied van Zeist gelegen
Frontbreedte ruim 13 meter voorzien van rolluiken
Uitgebreide (betaald) parkeergelegenheid in de directe omgeving
Diverse vestigingen van landelijke winkelketens in de nabijheid
Geschikt voor multifunctionele doeleinden
Overdekte eigen parkeerplek naast het gehuurde

Terug naar het overzicht
© 2020 Nassau Makelaars Zeist