Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda
Druk deze pagina af

Zeist, Slotlaan 305

Huurprijs : € 43.500 Per jaar
Adres Slotlaan 305
Plaats Zeist
Bouwjaar -
Huurprijs € 43.500 Per jaar
Soortbouw Bestaande bouw
Type Winkelruimte
Parkeerplaatsen -

HORECA TOEGESTAAN!
(Volgens het bestemmingsplan is Horeca cat. 1-4 toegestaan. Zie voor categorieën o.a. de website van de gemeente Zeist.)

Algemeen:
Markant paviljoen gelegen op een A1 locatie aan dé winkelstraat van Zeist, de Slotlaan. Dit vrijstaande paviljoen is zeer prominent gelegen en springt zodra deze in zicht komt, mede door de architectuur, direct in het oog.

Ligging en bereikbaarheid:
Het geheel is gelegen aan de Slotlaan die overgaat in de Boulevard welke uiteindelijk op zijn beurt weer uitloopt in de A28 richting Utrecht en Amersfoort. Het paviljoen is daarmee gelegen in het belangrijkste (centrum)winkelgebied van de gemeente Zeist. Daar waar de Slotlaan overgaat in de Boulevard ligt, direct naast het paviljoen, ook nog het busstation. Hiermee is de aangeboden ruimte optimaal bereikbaar met zowel het eigen als met het openbaar vervoer.

Direct achter het paviljoen ligt (de ingang van) een Jumbo supermarkt. Even verderop, op circa 75 meter, wordt momenteel een nieuw complex gerealiseerd waar een tweede supermarkt zal komen in combinatie met commerciële ruimten, parkeervoorzieningen en 46 appartementen wat voor nog meer roering zal geven in deze hoek van het centrum.

Oppervlakte:
Het totale voor verhuur beschikbare oppervlak is netto ca. 156 m² op de begane grond en ca. 49 m² in de kelder.

Verhuur in 2 units is ook bespreekbaar. Eén unit zal in dat geval bestaan uit ca. 86 m² begane grond met 49 m² kelderruimte. Unit twee zal bestaan uit ca. 70 m² gelegen op de begane grond.

De bovenvermelde metrage is door de firma Object & Co. conform de NEN 2580 opgemeten.

Frontbreedte:
Het paviljoen is voor een groot deel rondom voorzien van een glasgevel. In totaal beschikt het over een “frontbreedte” van ca. 31 meter.

Parkeren:
Door de ligging in het centrum zijn er rondom het paviljoen uitgebreide (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig zowel in parkeergarages als in de buitenlucht op straatniveau.

Huurprijs:
€ 43.500,- per jaar, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing. Huurder wordt rechtstreeks contractant van de diverse nutsinstanties.

Bestemming:
“Centrum 1”. Hieronder vallen o.a. detailhandel, horeca cat. 1-4 en dienstverlening.

Huurprijs-indexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden
verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar eventueel aansluitend gevolgd door een periode van eveneens 5 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau:
Het object zal opgeleverd worden met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatieve houten puien
- Plavuizenvloer
- Centrale verwarming
- Pantry
- Toilet
- Verlichting
Een en ander kan, indien tijdig aangemeld, in overleg met de huidige huurder worden uitgebreid.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden brutohuur (inclusief B.T.W. en servicekosten).

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn is bespreekbaar.

B.T.W.:
Het uitgangspunt is een B.T.W.-belaste huurovereenkomst. Indien huurder niet of niet meer aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen kale huurprijs verhoogd met een nader door verhuurder te bepalen percentage zodanig dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Bovenstaande betreft geen aanbieding maar is slechts informatief bedoeld en heeft ten doel het uitnodigen tot het doen van een voorstel door derden. Een overeenkomst komt daarom slechts tot stand na schriftelijke goedkeuring en acceptatie van dit voorstel door de eigenaar/verhuurder.

Terug naar het overzicht
© 2018 Nassau Makelaars Zeist