Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda
Druk deze pagina af

Zeist, Jufferstraat 3

Huurprijs : € 1.500 Per maand
Adres Jufferstraat 3
Plaats Zeist
Bouwjaar -
Huurprijs € 1.500 Per maand
Soortbouw Bestaande bouw
Type Kantoorruimte
Parkeerplaatsen 1

Algemeen:
Zelfstandig, vrijstaand, uiterst charmant en uniek kantoorpand in het centrum van Zeist met besloten tuintje.

Ligging en bereikbaarheid:
Het centrum is met de auto, door een aantal toegangswegen vanuit alle richtingen, goed bereikbaar en heeft de beschikking over meerder parkeergarages waar (betaald) geparkeerd kan worden. Ook met het openbaar vervoer is het kantoor goed bereikbaar. Op loopafstand vinden we diverse bushaltes en op enkele minuten fietsen zijn we op NS-station Driebergen-Zeist, de spoorverbinding tussen Arnhem en Utrecht.

Oppervlakte:
Het totale voor verhuur beschikbare vloeroppervlak is ca. 82 m², deze is verdeeld over een begane grond en een verdieping.

Parkeren:
In goed overleg is er op eigen terrein eventueel 1 parkeerplaats beschikbaar. Door de ligging in het centrum zijn er verder rondom het object uitgebreide (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 20,-/m² per jaar, exclusief B.T.W. Dit betreft een voorschotheffing waarop jaarlijks, op basis van nacalculatie, verrekening plaatsvindt. Deze zijn o.a. ten behoeve van:
- Gasverbruik;
- Waterverbruik;
- Electriciteitverbruik.

Bestemming:
De op het pand rustende bestemming volgens het bestemmingsplan betreft “Gemengde” doeleinden”.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden
aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar eventueel aansluitend gevolgd door een periode van eveneens 5 jaar. Een eventuele kortere periode zal moeten worden besproken met verhuurder.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
?
Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau:
Het kantoor wordt opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a. een garderobe, toiletruimte en pantry.

Zekerheidstelling:
Ter zekerheidstelling dient huurder een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden brutohuurverplichtingen (derhalve inclusief servicekosten en B.T.W.).

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn is bespreekbaar.

B.T.W.:
Het uitgangspunt is een B.T.W.-belaste huurovereenkomst. Indien huurder niet of niet meer aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen kale huurprijs verhoogd met een nader door verhuurder te bepalen percentage zodanig dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Bovenstaande betreft geen aanbieding maar is slechts informatief bedoeld en heeft ten doel het uitnodigen tot het doen van een voorstel door derden. Een overeenkomst komt daarom slechts tot stand na schriftelijke goedkeuring en acceptatie van dit voorstel door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken
Hoofdfunctie: Kantoorruimte
Verhuurbaar vloeroppervlak ca. 82 m²
Op locatie in het centrum gelegen
Begane grond met entresol
Geschikt voor meerdere doeleinden

Terug naar het overzicht
© 2018 Nassau Makelaars Zeist