Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77
€ 272.500 - € 495.000 v.o.n.
Website -
Oppervlakte - m² woonopp.
Start bouw -
Oplevering -
Postcode 3711
Plaats Austerlitz
Aantal kavels -

Project Thuis in het Loo
Voorinschrijving fase 1

Goed nieuws! Het bestemmingsplan Austerlitz Noord is door de provincie onherroepelijk in werking getreden. Dit betekent dat alle seinen op groen staan om in verkoop te gaan met de eerste fase van Thuis in Het Loo. Na de zomer start de verkoop officieel, maar je kunt nu al de woning(en) van jouw voorkeur doorgeven. Hiermee sta je bij ons geregistreerd als geïnteresseerde voor fase 1 en ontvang je een uitnodiging voor de start verkoop.

Kijk op thuisinhetloo.nl/nieuws voor meer informatie en inschrijven.

Inschrijven kan tot en met zondag 20 augustus.

NIEUW WONEN AAN HET BOS
Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 104 woningen. Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

NATUURLIJK EN GROEN
Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, 2-onder-1-kap- of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!

EEN NIEUWE WIJK VOOR IEDEREEN
Het Loo is een wijk voor iedereen. Het plan telt circa 104 woningen. Je hebt keuze uit rijwoningen, semi-bungalows, tweekappers en vrijstaande woningen. Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin.

WONINGTYPEN:

Rijwoningen type Linde
Sfeervolle drielaagse huizen van circa 128 en 133 m² met een klassieke uitstraling. Zo refereren de keramische golvende dakpannen, het metselwerk, de kozijnen en de betimmering tussen de kozijnen naar vervlogen tijden. De rijwoningen liggen aan mooie groene straten en hofjes in Het Loo. Dus ook de voortuin zou wel eens jouw favoriete plek kunnen worden...

Prijsindicatie € 272.500 - 315.000 v.o.n.

2onder 1-kapwoningen type Plataan
In Het Loo heb je keuze uit vier soorten tweekappers, van circa 136, 138, 157 en 165 m². Een modern type met vlakke pannen en grote, hoge vensters met omlijsting. Een rustiek type met een warme uitstraling door de mix van metselwerk, houten geveldelen en een bijzondere kap. En tot slot een traditioneel type met afwisselend langs- en dwarskappen. Wat alle 2^1-kapwoningen gemeen hebben, is de zee aan ruimte en een heerlijke brede kavel.

Prijsindicatie € 409.000 - € 495.000 v.o.n.

Semi-bungalows type Prunus
De semi-bungalows van circa 115 m² hebben de mogelijkheid voor een woon-, bad- en slaapkamer op de begane grond. Maar het is uiteraard ook mogelijk om beneden een riante woonkamer en keuken te realiseren en de slaapkamer en badkamer boven te situeren. De grote vensters in de voorgevel vallen direct op. Zo heb je vanuit binnen prachtig zicht op de groenzones buiten. Samen met de vide geeft dit de woning een moderne en open uitstraling.

Prijsindicatie € 299.000 - € 330.000 v.o.n.

Terug naar het overzicht
© 2019 Nassau Makelaars Zeist