Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda
Druk deze pagina af

Zeist, Maurikstraat 49 24

€ 5.050 Per maand
Adres Maurikstraat 49 24
Plaats Zeist
Huurprijs € 5.050 Per maand
Bouwjaar -
Soortbouw Nieuwbouw
Typebouw Portiekflat
Typewoning -
Aantal kamers

Sinds 1 november 2017 is Zeist een prachtig, eigentijds woonzorg gebouw rijker! Op een beschutte locatie en toch midden in Zeist weten ouderen zich hier verzekerd van alle comfort en zorg.

Waar staat Aliantus voor?

Aliantus Oud Seyst staat voor zorgeloos en comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in hartje Zeist. Midden in de maatschappij met alle faciliteiten om de hoek. Het is zorgeloos wonen omdat servicediensten zoals wassen en strijken, schoonmaken en maaltijden uit eigen keuken zijn inbegrepen. Bij Aliantus is bovendien 24 uur per dag toegewijde zorg en persoonlijke aandacht beschikbaar.
Aliantus biedt zo een eigentijds alternatief voor het traditionele verzorgings- of verpleeghuis. Hier krijgt de bewoner service, zorg en ondersteuning naar behoefte. Op een manier die past. Zodat de bewoner zelf de regie heeft. Aliantus staat voor zorgeloos wonen, met alle comfort.

Aliantus Oud Seyst aan de Maurikstraat 49 is gebouwd op een mooie, historische locatie in het hart van Zeist. Met een grote, vrije tuin die uitzicht biedt op de Oude Kerk van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants. Zo biedt Aliantus Zeist het beste van twee werelden: rustig en beschut wonen aan het park, maar toch midden in het centrum.

Appartementen

voor bewoners met een fysieke zorgvraag
Onze 20 twee- en driekamer appartementen zijn bedoeld voor senioren met een fysieke zorgvraag. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers, een moderne badkamer, een complete keuken, een gastentoilet, een berging en een balkon. Het netto woonoppervlak varieert tussen 60 m2 en 93 m2 per appartement. U creëert uw eigen thuis, omdat u uw appartement naar eigen smaak inricht. U woont hier thuis, precies zoals u wilt.

Tijdelijk verblijf

Aliantus Oud Seyst biedt naast studio’s voor mensen met dementie (PG) en de 2- en 3 kamer zorgappartementen een derde woonvorm te weten tijdelijk verblijf. Dit kan zijn voor een rustperiode na bijvoorbeeld een operatie of andere ingrijpende gebeurtenis. Maar ook kunnen mensen met toenemende geheugenproblematiek tijdelijk of een paar dagen per week bij Aliantus verblijven. De mantelzorger is hiermee even ontlast en de gast kan ook wennen aan een eventuele nieuwe situatie mocht de situatie toch verder verslechteren.
Leven bij Aliantus Oud Seyst betekent leven in luxe, liefde, met aandacht en 24-uursservice.
Kijk voor meer info ook op aliantus.nl

Er is nog een aantal appartementen en studio’s in Aliantus Oud Seyst beschikbaar. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. In een persoonlijk gesprek wordt vervolgens bekeken hoeveel zorg een bewoner nodig heeft of prettig vindt en welke woonwensen er nog meer zijn.

Zou u graag de mogelijkheden van Aliantus tijdens een persoonlijk gesprek bespreken? Dan kunt u contact opnemen met Jozé Janssen.

Email: jozejanssen@aliantus.nl
Telefoon: 06 46 39 36 32

Terug naar het overzicht
© 2018 Nassau Makelaars Zeist