Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda
Druk deze pagina af

Vondelsteyn

€ 459.000 - € 529.000 v.o.n.
Website www.vondelsteyn.nl
Oppervlakte 145 - 166 m² woonopp.
Start bouw -
Oplevering -
Postcode 3705 JE
Plaats Zeist
Aantal kavels -

START VERKOOP DONDERDAG 29 JUNI 2017

TIJD: 16.00 UUR - 19.00 UUR
LOCATIE: PRESENTATIEZAAL BIJ DE SIONSKERK, JACOB CATSLAAN 73 TE ZEIST


Thuis in Patijnpark

Al eeuwenlang geliefd: Wonen in Zeist? Goed idee! De levendige binnenstad van Utrecht ligt hier praktisch in je achtertuin, net als de Utrechtse Heuvelrug. Dat Zeist al eeuwenlang geliefd is, blijkt: de stad telt talloze landhuizen en kastelen. Een rijk verleden dus. Binnenkort krijgt Zeist er een nieuwe buurt bij. Tussen het Sanatoriumbos en de groene wijk Patijnpark verschijnt Vondelsteyn. De buurt ligt in de oude kern, wordt ruim opgezet en bestaat uit 10 twee-onder-eenkapwoningen. Je voelt je er direct thuis.

Word wakker van de wind die door de bladeren ruist en geniet van de bomen, die in geuren en kleuren vertellen over de schoonheid van elk seizoen. Aan de rand van het Sanatoriumbos realiseren we Vondelsteyn, een nieuwbouwproject met 10 twee-onder-een-kapwoningen.

De twee-onder-een-kapwoningen staan op de hoek van de Joost van den Vondellaan en de Johan van Oldenbarneveltlaan. Een droomplek voor kinderen, want voor de deur ligt een speeltuin.

Bovendien bevinden het winkelcentrum, de supermarkt en scholen zich op nog geen vijf minuten fietsen. Dat is het voordeel van nieuwbouw in de oude kern! Ook de uitvalswegen en OV voorzieningen bevinden zich in de nabijheid.

Kijk voor meer info op www.vondelsteyn.nl

Terug naar het overzicht
© 2018 Nassau Makelaars Zeist