Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda
Druk deze pagina af

Villa Choisy

€ 570.000 - € 995.000 v.o.n.
Website www.villachoisy.nl
Oppervlakte 152 - 230 m² woonopp.
Start bouw -
Oplevering -
Postcode 3701 AW
Plaats Zeist
Aantal kavels 1

Wie stijlvol en luxueus wil wonen in een royaal appartement in een bosrijke omgeving krijgt nu de kans. Wordt verliefd op het kleinschalige appartementencomplex Villa Choisy in het midden van Nederland, dichtbij de steden Utrecht en Amersfoort en binnen een uur rijafstand van Amsterdam en Schiphol.

De in totaal acht appartementen van Villa Choisy, gelegen in het centrum, kenmerken zich door een prachtige architectuur. Onderscheidend is het gebruik van duurzame en energiebesparende materialen. Bijzonder is bijvoorbeeld de toepassing van zonnepanelen ten behoeve van het gebouw en het gebruik van dieprode genuanceerde stenen in combinatie met de witte omlijsting van hoogwaardige kozijnen.

Alle appartementen van het project hebben een eigen berging. Er is geen garage maar u beschikt over een eigen veilige en overdekte parkeerplek op eigen terrein. Het is mogelijk om een tweede parkeerplaats te verwerven. Uitzondering: bij het penthouse behoren standaard twee parkeerplaatsen.
Opleveringsinformatie

Deze lichte appartementen, uitgevoerd in statige architectuurstijl met moderne toepassingen, voelt u zich direct thuis. Kenmerkend voor deze appartementen is niet alleen de strakke bouwstijl maar ook het gebruik van mooie bouwmaterialen: dieprode genuanceerde stenen en hoogwaardige witte omlijstingen van de kunststofkozijnen die bijdragen aan de stijlvolle uitstraling.

De appartementen worden standaard uitgevoerd met:

- vloerverwarming
- hoogwaardige duurzame witte kunststofkozijnen (met aan voorzijde ingebouwde zonwering)
- openslaande deuren naar tuin of balkon
- zonnepanelen op het dak ten behoeve van de VVE

KIJK VOOR NOG MEER INFORMATIE OP VILLACHOISY.NL

Terug naar het overzicht
© 2018 Nassau Makelaars Zeist