Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda
Druk deze pagina af

Thuis in het Loo fase 2

€ 319.000 - € 525.000 v.o.n.
Website www.thuisinhetloo.nl
Oppervlakte 128 - 165 m² woonopp.
Start bouw -
Oplevering -
Postcode 3711 BM
Plaats Austerlitz
Aantal kavels 23

Verkoop fase 2 is gestart!

Kies de woning die bij je past
De woningen, In de tweede fase heb je keuze uit rijwoningen en tweekappers.

Rijwoningen type Linde
Sfeervolle drielaagse woningen van circa 128 m² met een klassieke uitstraling. Zo refereren de keramische golvende dakpannen, het metselwerk, de kozijnen en de betimmering tussen de kozijnen naar vervlogen tijden. De rijwoningen liggen aan mooie groene straten en hofjes in Het Loo. Dus ook de voortuin zou wel eens jouw favoriete plek kunnen worden...
Prijzen vanaf € 319.000,= v.o.n.

2/1 kapwoningen type Plataan
In Het Loo heb je keuze uit vier soorten tweekappers, van circa 138, 157 en 165 m². Een modern type met vlakke pannen en grote, hoge vensters met omlijsting. Een traditioneel type met een warme uitstraling door de mix van metselwerk, houten geveldelen en een bijzondere kap. En tot slot een klassiek type met afwisselend langs- en dwarskappen. Wat alle 2^1-kapwoningen gemeen hebben, is de zee aan ruimte en een heerlijke brede kavel.
Prijzen vanaf € 435.000,= v.o.n.

Standaard hoogwaardige afwerking
Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een voor- en achtertuin nagenoeg allemaal met achterom. De voortuinen worden standaard voorzien van een groene haag. De rijwoningen en semi-bungalows hebben een houten berging in de achtertuin, de twee-onder-een-kapwoningen een garage. Daarnaast hebben de twee-onder-een-kapwoningen parkeergelegenheid op eigen terrein.
Luxe sanitair en tegelwerk zijn standaard inbegrepen. U kunt een keuze maken uit verschillende pakketten. Op de kappen komen zonnepanelen. Duurzaam en energiezuinig. De afwisseling in materialen, accenten in het metselwerk, bijzondere en grote raampartijen maken de woningen helemaal af.

HET PROJECT
Een nieuwe wijk voor iedereen
Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. Het mooie is dat je in het dorp een diversiteit aan woonstijlen ziet. Dat gaan we hier ook maken. Zo wordt traditioneel afgewisseld met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.
In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, 2^1-kap- of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!

Het Loo is een wijk voor iedereen. Het plan telt circa 104 woningen. Je hebt keuze uit rijwoningen, semi-bungalows, tweekappers en vrijstaande woningen. Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin.

Thuis in Het Loo wordt in delen ontwikkeld en gebouwd. Fase 1 is verkocht en wordt binnenkort gebouwd. Fase 2 is in verkoop. De vrijstaande woningen zullen naar verwachting snel volgen. In fase 3 zullen de semi-bungalows weer terug komen.

Woningtypen

Thuis in het Loo hoekwoning

Thuis in het Loo hoekwoning

€ 337.500 - € 339.000 v.o.n.
Oppervlakte : 128 m² woonopp.
Thuis in het Loo tussenwoning

Thuis in het Loo tussenwoning

€ 319.000 v.o.n.
Oppervlakte : 128 m² woonopp.
Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning A1

Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning A1

€ 435.000 - € 453.500 v.o.n.
Oppervlakte : 138 m² woonopp.
Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning A2

Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning A2

€ 485.000 - € 496.500 v.o.n.
Oppervlakte : 157 m² woonopp.
Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning B

Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning B

€ 435.000 - € 449.000 v.o.n.
Oppervlakte : 136 m² woonopp.
Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning C

Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning C

€ 525.000 v.o.n.
Oppervlakte : 165 m² woonopp.
Terug naar het overzicht
© 2018 Nassau Makelaars Zeist