Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77
Druk deze pagina af

Oud Seyst - Zocher - huur

€ 1.700 - € 2.150
Website -
Oppervlakte - m² woonopp.
Start bouw -
Oplevering -
Postcode 3701
Plaats Zeist
Aantal kavels 6

Wonen op een unieke historische locatie, maar dan wel voorzien van modern comfort en privacy. Dát is wonen in Oud Seyst. Een uitzonderlijk nieuwbouwproject aan het Rond, aan het Walkartpark in het centrum van slotstad Zeist. Kunt u zich een mooiere achtertuin wensen?

U vindt hier rust, prachtige natuur én lifestyle anno nu. Maak kennis met Oud Seyst. Verspreid over tien woongebouwen zijn verschillende appartementengebouwen gebouwd. Op niveau en autovrij. Een project dat een eerbetoon is aan de roemrijke geschiedenis van Zeist.

GEBOUW ZOCHER
Gebouw Zocher telt 6 luxe 3- en 4- kamerappartementen met veel licht. Dit schijnt naar binnen door grote stijlvolle ramen die bijna van het plafond tot aan de vloer lopen. Alle appartementen worden voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau inclusief keuken met Siemens inbouwapparatuur, grote badkamer voorzien van het sanitair van kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. De grootte varieert van circa 108 tot 131 m2. De buitenruimten - gelegen op het noordoosten, noordwesten en zuidoosten - betreedt u via de woonkamer voor een prachtig uitzicht op het aangrenzende Walkartpark. Er is mogelijkheid om een parkeerplaats bij te huren in de parkeergarage.

De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin. De bovenste appartementen zijn in de kap gelegen. Op de verdiepingen hebben bijna alle woningen een Frans balkon aan de woonkamer en aan één van de slaapkamers. Vier (van de 6) appartementen hebben tevens een privé berging op de begane grond.

Dit kleinschalige woonproject telt 3 woonlagen, elk met 2 appartementen. Er zijn 3 typen:
- begane grond 2 met tuin en dubbele openslaande deuren;
- eerste verdieping 2 met loggia;
- tweede verdieping 2 met loggia én dakterras bereikbaar via eigen binnentrap met dakopbouw.
Rustiek wonen kan gelukkig ook nog in deze tijd!

GEBOUW ZOCHER OP EEN RIJTJE:
• Ligging aan het Walkartpark;
• Autovrij gebied;
• 6 appartementen (3 verschillende typen);
• 3- en 4-kamerappartementen;
• 2 appartementen met tuin (begane grond);
• 2 appartementen met loggia;
• 2 appartementen met loggia én dakterras (bovenste verdieping);
• Lift gaat tot in de parkeergarage;
• 4 Privé bergingen op de begane grond (B03 t/m B06);
• Villeroy & Boch sanitair;
• Luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur.

Oud Seyst grenst aan het Walkartpark, wereldberoemd in Zeist. Ooit geschonken aan de gemeente door de zusters Walkart. Oud Seyst ligt dus op een bijzondere locatie, in de van oudsher deftige buurt van Zeist, achter het oude (huidige) Raadhuis. En dat terwijl hotel/theater Figi, restaurant Hermitage en een verscheidenheid aan winkels om de hoek te vinden zijn. Een aangenaam contrast. De rust van het park en de voorzieningen van de moderne tijd. De culturele erfenis van toen en de architectuur van nu. De namen van de woongebouwen verwijzen naar het roemrijke verleden van Zeist: Zocher, Copijn, Stuivinga, Kamperdijk, Mourot, Marsman en De Meester.

TUSSEN PARK EN CENTRUM
Oud Seyst is uitstekend bereikbaar, gelegen tussen het Rond, Walkartpark en de 1e Dorpsstraat. Fraai én praktisch. De bereikbaarheid van Zeist is uitstekend per auto en per openbaar vervoer (bushalte op ca. 150 m afstand). U bent snel in de omliggende dorpen en in Utrecht. Maar misschien gaat u wel liever wandelen in het park.

BIJZONDERHEDEN
* Waarborgsom bedraagt eenmaal de bruto maandhuur
* Servicekosten bedragen circa € 325,00 per maand afhankelijk van woningtype.
* Een parkeerplaats in de parkeergarage is optioneel bij te huren. De kosten hiervoor bedragen € 681,25 per jaar (prijspeil 2018).
* Het appartement is beschikbaar in overleg. De oplevering is verwacht medio 4e kwartaal 2018 (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend).
* De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar.

Mocht uw nieuwsgierigheid zijn gewekt, dan kunt u contact opnemen met Nassau makelaars.

Woningtypen

Begane grond met tuin

Begane grond met tuin

€ 1.800 - € 1.950
Oppervlakte : 108 - 128 m² woonopp.
Eerste verdieping

Eerste verdieping

€ 1.700 - € 1.875
Oppervlakte : 119 - 131 m² woonopp.
Tweede verdieping

Tweede verdieping

€ 1.975 - € 2.150
Oppervlakte : 114 - 126 m² woonopp.
Terug naar het overzicht
© 2019 Nassau Makelaars Zeist