Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Oud Seyst - De Meester

€ 795.000 - € 865.000 v.o.n.
Website www.oud-seyst.nl
Oppervlakte 215 - 238 m² woonopp.
Start bouw -
Oplevering -
Postcode 3701
Plaats Zeist
Aantal kavels 2

Eindelijk is het zover: de laatste fase in Oud Seyst De Meester is een feit! Deze fase bestaat uit drie luxe en eigentijdse herenhuizen.

De verkoopdocumentatie kunt u op de website vinden, zoals de brochure, prijslijst, de woningplattegronden, meer-/minderwerklijst en technische omschrijving. Om meer informatie over de woningen te vinden kunt u ook kijken op de handige woningselector.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat u tussentijds vragen hebt. De medewerkers van Nassau Makelaars staan u graag te woord. U kunt hen telefonisch of per email bereiken. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Dat kan ook, neem dan gerust contact op.

Wonen op een unieke historische locatie, maar dan wel voorzien van modern comfort en privacy. Dat is wonen in Oud Seyst, een uitzonderlijk nieuwbouwproject in slotstad Zeist. Onder de naam ‘De Meester’ start binnenkort de verkoop van drie eigentijdse herenhuizen langs het Walkartpark. De verkoop van deze herenhuizen is de laatste fase en daarmee de afronding van het project Oud Seyst. Geef nu alvast uw voorkeur voor een bouwnummer aan en wordt als eerste geïnformeerd over de verkoop via de website van oud-seyst.

Oud Seyst is gelegen tussen het Rond, het Walkartpark en de 1e Dorpsstraat. Op een zonnige dag maakt u een wandeling in het aangelegen Walkartpark. Dineren kan bij een van de vele restaurantjes op loopafstand. Voor een dagje uit heeft u de ruime keuze uit sport, recreatie, cultuur, restaurants, cafeetjes, theater en zelfs een bioscoop. Met een treinstation, goede busverbinding en uitvalswegen naar de A12 en A28 op steenworp afstand. Uit of thuis? In Zeist wonen is ideaal. Benieuwd naar het volledige plan en de fases?

Bekijk het volledig project op de website van oud-seyst.nl.

Woningtypen

Type de Meester 1

Type de Meester 1

€ 865.000 v.o.n.
Oppervlakte : 238 m² woonopp.
Type de Meester 2

Type de Meester 2

€ 795.000 v.o.n.
Oppervlakte : 232 m² woonopp.
Type de Meester 3

Type de Meester 3

€ 815.000 v.o.n.
Oppervlakte : 215 m² woonopp.
Terug naar het overzicht
© 2020 Nassau Makelaars Zeist