Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda
Druk deze pagina af

Zeist, Boulevard 46

€ 1.490.000 k.k.
Adres Boulevard 46
Plaats ZEIST
Prijs € 1.490.000 k.k.
Bouwjaar 1978
Soortbouw Bestaande bouw
Typebouw Villa
Typewoning Vrijstaande woning
Aantal kamers

Gesitueerd aan de rand van het “Lyceumkwartier” aan een doodlopende (eigen) zijweg van de Boulevard, een fraaie en brede toegangsweg naar het centrum van Zeist, is te koop een zeer ruim opgezet vrijstaand Landhuis met vrijstaand multifunctioneel, geheel onderkelderd bijgebouw en vrijstaande dubbele carport. Het uit 1978 daterende Landhuis is toegankelijk via een elektrisch bedienbaar toegangshek en wordt omgeven door een welverzorgde tuin van maar liefst 2.580m² met een schitterende vijverpartij, diverse terrassen voor zon en schaduw en volautomatische zwembad. Het Landhuis, met een inhoud van circa 980 m³ en een woonoppervlakte 360 m2, verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Het bijgebouw is gebouwd in 2008 en opgeleverd in 2009 en is geheel onderkelderd met een inhoud van circa 300 m³ en een gebruiksoppervlakte van circa 120 m².

De indeling van het Landhuis is als volgt:
entree, ruime hal met garderobe en toilet, ruime provisie-/wijnkelder met nieuwe sauna, voormalige dubbele garage welke thans in gebruik is als speel,-hobby ruimte, riante woon-/eetkeuken (35 m²) met moderne en luxe keukeninstallatie en openslaande deuren naar de tuin, sfeervolle L-vormige living van circa 60 m² voorzien van natuurstenen vloer, (gas)openhaard en fraaie zichtlijnen naar de fraaie tuin. Aan de living grenst een separate werkkamer van 10 m² welke eenvoudig bij de woonkamer is te betrekken.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is onderverdeeld in een masterbedroom met inloopkast, een moderne en luxe badkamer met royale inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en ligbad, 3 ruime slaapkamers, waarbij opgemerkt dat het eenvoudig is te vergroten naar 4 slaapkamers, een 2e badkamer voorzien van douche alsmede een separaat toilet. Middels de overloop is het overkapte balkon te bereiken.

Tweede verdieping
De tweede verdieping omvat een royale zolderkamer met dakkapel, veel bergruimte, C.V,- opstelling en is te bereiken via een vaste trap.

De indeling van het bijgebouw : entree met toegang naar het souterrain, de garage, toilet, kantoorkamer en verdieping. Het souterrain heeft een vrije hoogte van 2.60 m. Het geheel is volledig geïsoleerd en beschikt over een eigen C.V.-gas installatie en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt.
Kortom een uniek geheel welke zeer centraal gelegen is ten opzichte van de dagelijkse voorzieningen alsook de wandelbossen, sportvelden, scholen en diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1978, bijgebouw 2008 en opgeleverd in 2009
• Perceelsoppervlakte 2580 m²
• Woonoppervlakte circa 360 m²
• Inhoud circa 980 m³
• Gebruiksoppervlakte bijgebouw circa 120 m²
• Buitenschilderwerk gedaan in 2010
• Volautomatisch verwarmd (overdekt) buitenzwembad
• C.V.-gasinstallatie 2004, bijgebouw 2009
• Oplevering in overleg

Terug naar het overzicht
© 2018 Nassau Makelaars Zeist