Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Soesterberg, Prof. lorentzlaan 106

€ 385.000 k.k.
Adres Prof. lorentzlaan 106
Plaats SOESTERBERG
Prijs € 385.000 k.k.
Bouwjaar 1962
Soortbouw Bestaande bouw
Typebouw Eengezinswoning
Typewoning Tussenwoning
Aantal kamers

Nabij het gezellige centrum van Soeterberg gelegen tussenwoning (ca. 97 m² woonoppervlak) met een zonnige tuin op het zuidwesten, stenen berging, schuur en achterom.

LIGGING
De woning ligt op fietsafstand van het dorpshart van Soesterberg en op loopafstand van scholen, sportfaciliteiten en winkels. Door de goede centrale ligging bent u binnen 20 minuten in zowel het centrum van Utrecht als Amersfoort en u heeft een goede aansluiting op de uitvalswegen.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal met een trap naar de verdieping, praktische trapkast, ruim toilet en fonteintje, woonkamer aan de voorzijde, eetgedeelte aan de achterzijde met vaste kast en deur naar het terras, halfopen eenvoudige keuken in hoekopstelling met eveneens deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop, badkamer met douche en toilet, grote kamer voorzijde met balkon, vaste kasten en wastafelmeubel, kleinere kamer voorzijde met vaste kast, grote kamer achterzijde met vaste kast en wastafelmeubel, kleine kamer achter met aansluiting voor de wasmachine, vlizotrap naar de tweede verdieping.

Zolder:
Via vlizotrap bereikbare voorzolder met opstelling voor de C.V. installatie, zolderruimte (nokhoogte 1.96 m).

TUIN
De zonnige en vrije achtertuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van een stenen vrijstaande berging en schuur.
De tuin is ook via een achterom bereikbaar.

KENMERKEN/BIJZONDERHEDEN
- bouwjaar 1962;
- perceelgrootte 153 m²;
- woonoppervlak ca. 97 m²/ inhoud ca. 396 m³;
- energielabel in opmaak;
- cv-ketel uit 2018;
- goede ligging t.o.v. uitvalswegen;
- nabij winkels;
- zie voorwaarden verkoopprocedure;
- aanvaarding in overleg.

PROCESBRIEF VERKOOP 3 WONINGEN
Stichting Abrona (hierna: “Abrona” of “Verkoper”) is een zorgaanbieder en zal een aantal woningen gelegen aan de Hezer Enghweg 26 in Den Dolder, aan de Prof. Lorentzlaan 106 in Soesterberg en aan Christiaan Huygenslaan 94 in Soesterberg verkopen (hierna: “de Woningen”).
De verkoop wordt begeleid via een open en transparant proces door Nassau Makelaars (hierna: “de Makelaar”). Alle correspondentie vindt via de Makelaar plaats. De contactpersoon bij de Makelaar is de heer Henk van Dijck (info@nassau.nl).
In deze procesbrief zijn de voorwaarden opgenomen waar uw bieding aan dient te voldoen. Verder informeert Abrona u met deze procesbrief graag over het Verkoopproces en de planning.

Omschrijving Verkoopproces
Als u interesse heeft in één of meerdere woning(en) kunt u alle relevante verkoopstukken raadplegen via het door de makelaar opengestelde moveaccount (move.nl). Het Verkoopproces bestaat uit drie fasen:
1. Publicatiefase: gedurende 6 weken staat alle informatie over de Woningen online via Funda en de website van de Makelaar. Als u interesse heeft in één of meerdere woningen kunt u via move.nl uw eigen account aanmaken en kunt u toegang krijgt tot de verkoopinformatie. Ook kunt u met de Makelaar telefonisch of per e-mail een afspraak maken om de Woningen te bezichtigen. Het staat u vrij vragen te stellen via move.nl of de Makelaar.
2. Biedingsfase: gedurende de publicatiefase, maar uiterlijk op 6 oktober 2023 om 11.00 uur kunt een Bieding doen op één of meer Woningen middels het biedingsformulier (zie bijlage 1). Aan uw Bieding kunnen geen rechten worden ontleend. Door het uitbrengen van een Bieding middels het biedingsformulier gaat u akkoord met de voorwaarden en het proces zoals opgenomen in deze procesbrief. De Bieding moet aan een aantal voorwaarden voldoen om in behandeling genomen te worden (zie biedingsformulier).
Biedingen die niet aan de gevraagde eisen voldoen kunnen door Abrona naar eigen inzicht worden uitgesloten. Abrona behoudt zich het recht voor om de voorwaarden tussentijds aan te passen of u niet deel te laten nemen aan het Verkoopproces. Abrona is niet gehouden om haar beslissing u al dan niet toe te laten tot het Verkoopproces te motiveren.
De Bieding met bijbehorende bijlagen moet uitsluitend digitaal uiterlijk op 6 oktober 2023 om 11:00 uur (hierna te noemen: “de Sluitingsdatum”) worden ingediend bij de notaris, per e-mail bij Dirkzwager N.V., t.a.v. mr. John Wijnmaalen op één van de volgende e-mail adressen:
• Voor biedingen met betrekking tot de Hezer Enghweg 26: biedingenhezerenghweg@dirkzwager.nl
• Voor biedingen met betrekking tot de Professor Lorentzlaan 106: biedingenproflorentzlaan@dirkzwager.nl
• Voor biedingen met betrekking tot de Christiaan Huygenslaan 94: biedingenchr.huygenslaan@dirkzwager.nl
De notaris beoordeelt of de Biedingen volledig, ondubbelzinnig en conform de vereisten zijn. Hiervan wordt een proces-verbaal opgesteld. Biedingen die hiervan afwijken, kunnen door Abrona worden uitgesloten van verdere deelname aan het Verkoopproces.
De Biedingen zullen door Abrona en de Makelaar worden beoordeeld op de (onvoorwaardelijke) geboden prijs. Indien een Bieding is gedaan onder een voorbehoud, wordt dat voorbehoud meegewogen in de beoordeling. Het is dus niet zo dat het hoogste bod automatisch het winnende bod is. Aan de hantering van de beoordelingscriteria door Abrona kunnen door u geen rechten worden ontleend.
3. Contractfase: na beoordeling van de Biedingen zal Abrona binnen 3 kalenderdagen na de Sluitingsdatum schriftelijk bekend maken aan wie de Woning wordt gegund. Verkoper zal de ingevulde Koopovereenkomst overeenkomstig het in de dataroom opgenomen ontwerp Koopovereenkomst ter ondertekening aan de gegunde partij zenden. Aan de overige geïnteresseerden wordt bekend gemaakt dat niet aan hen is gegund.
Indien een voorbehoud van financiering is gemaakt, is in de Koopovereenkomst een ontbindende voorwaarde van financiering opgenomen. De termijn waarbinnen ontbonden kan worden is 6 weken na het sluiten van de Koopovereenkomst.
Omdat Abrona een zorginstelling is houdt het College Sanering Zorginstellingen (hierna: “CsZ”) toezicht op het verkoopproces en ziet toe op een open en transparant proces waarbij Abrona een marktconforme verkoopprijs moet ontvangen. De leveringen van de woningen kan pas plaatsvinden als het CsZ haar onherroepelijke goedkeuring heeft verleend. Daarom is in de koopovereenkomst een ontbindende voorwaarde met betrekking tot deze onherroepelijke goedkeuring opgenomen
Tenslotte wordt in de koopovereenkomst de ontbindende voorwaarden goedkeuring Raad van Toezicht (Abrona) en goedkeuring financiers Abrona opgenomen.
De akte van levering passeert uiterlijk 31 december 2023 bij mr. John Wijnmaalen of een van de andere notarissen verbonden aan Dirkzwager N.V.
Abrona streeft ernaar het Verkoopproces te laten verlopen conform deze indicatieve planning, maar behoudt zich het recht voor de planning gemotiveerd te wijzigen.

Terug naar het overzicht
© 2023 Nassau Makelaars Zeist