Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Zeist, Maurikstraat 49 1

€ 950 Per maand
Adres Maurikstraat 49 1
Plaats ZEIST
Huurprijs € 950 Per maand
Bouwjaar 2017
Soortbouw Nieuwbouw
Typebouw Portiekwoning
Typewoning -
Aantal kamers

DOORLOPEND MEERDERE WOON/ZORG APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR IN DIT COMPLEX

Aliantus Oud Seyst biedt ouderen een prettig, eigentijds alternatief als thuis wonen niet meer gaat. Ouderen met een zorgvraag wonen en leven hier volgens hun eigen waarden, verzekerd van alle comfort en zorg. Op een beschutte locatie, en toch midden in Zeist.

All-inclusive wonen in hartje Zeist
De prachtige historische locatie in het centrum van Zeist - met winkels, theater en restaurants om de hoek - heeft twintig twee- en driekamerappartementen en achttien studio’s. Alle bewoners hebben in de door henzelf ingerichte woningen volledige privacy. Er is 24-uurszorg beschikbaar: wassen, strijken, schoonmaken, medische zorg en heerlijke verse, zelfgemaakte maaltijden uit eigen keuken worden allemaal full service geregeld. Op ieder gewenst moment kan in de collectieve ruimtes de gezelligheid en levendigheid worden opgezocht. Zo is er een bibliotheek, tuinkamer, creatieve ruimte (voor o.a. schilderen, fitness, yoga en musiceren), twee woonkeukens en een prachtige tuin met terras en uitzicht op de Oude Kerk van Zeist. De bewoners behouden de totale regie over hun leven en dagritme.

Appartementen: voor bewoners met een fysieke zorgvraag
Elk van de twintig appartementen heeft een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers, een moderne badkamer, een complete keuken, een gastentoilet, een berging en een balkon. Het netto woonoppervlak varieert tussen 60 m2 en 93 m2 per appartement. En deze zijn naar eigen wens in te richten. Bewoners wonen hier thuis, precies zoals zij dat willen.

Studio’s: voor bewoners met klachten van dementie
Voor ouderen met een geheugenprobleem die niet meer zelfstandig kunnen wonen is er een aparte, beschermde vleugel met achttien studio’s (van 28m2 tot 39m2) en 24-uurszorg indien nodig. Alle studio’s zijn ruim en licht opgezet, met een woonkamer met een apart slaapgedeelte en een eigen badkamer. Partners kunnen zo onder hetzelfde dak blijven wonen; de overstap is relatief klein, mocht dat ooit nodig zijn. De bewoners van de studio’s maken gebruik van hun eigen collectieve ruimtes en hebben hun eigen tuin met terras.

Het huren van een studio gaat altijd tezamen met woon/zorgdiensten van 1550.- (All inclusive vanaf 2500,- per maand).

Tijdelijk verblijf
Ouderen die tijdelijk extra zorg nodig hebben kunnen ook bij Aliantus Oud Seyst terecht. Voor een rustperiode na bijvoorbeeld een operatie of andere ingrijpende gebeurtenis. Ook kunnen mensen hier terecht voor een paar dagen per week. De mantelzorger is hiermee even ontlast en de gast kan ook wennen aan een eventuele nieuwe situatie, mocht deze verder verslechteren. Leven bij Aliantus Oud Seyst betekent leven in luxe, liefde, met aandacht en 24-uursservice.

www.aliantus.nl

Er zijn nog appartementen en studio’s beschikbaar. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. In een persoonlijk gesprek kan worden bekeken hoeveel zorg een bewoner nodig heeft of prettig vindt en welke woonwensen er nog meer zijn. Neem voor meer informatie contact op met Heidi Reijerkerk, vestigingsdirecteur.

Email: heidireijerkerk@aliantus.nl
Telefoon: 06 15 13 67 11

Aliantus Oud Seyst
Maurikstraat 49
3701 HC Zeist
www.aliantus.nl
030 204 1111

Terug naar het overzicht
© 2019 Nassau Makelaars Zeist