Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda

Nassau Advies

Nassau Advies ondersteunt met expertise en daadkracht een groot aantal bedrijven in de regio’s rond Zeist, maar ook elders in Nederland en in het buitenland, bij het behalen van een optimaal rendement uit hun commerciële (beleggings)objecten.

Herhuisvesting

Overweegt u bijvoorbeeld een kleinere of grotere bedrijfshuisvesting en/of onderverhuur? Laat onze specialisten dan de mogelijk te behalen verbeteringen op het gebied van efficiency en liquiditeit eens vakkundig onder de loep nemen.

Herontwikkeling/planadvies

Juist nu vraagt herontwikkeling van commercieel vastgoed om een solide planadvies waarbij optimaal rekening wordt gehouden met uw wensen op het gebied van liquiditeit.

U wenst een gedegen advies op het gebied van commercieel onroerend goed? Neem  dan contact met onze specialisten. Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan wij graag nader in op uw wensen en doen wij u mogelijk direct een aantal inventieve mogelijkheden/oplossingen aan de hand.

Huurovereenkomst

Loopt uw huurovereenkomst binnenkort af en wilt u al huurder c.q. als verhuurder de best mogelijke deal bij het verlengen of omzetten van een nieuwe huurovereenkomst? Maak dan gebruik van onze expertise: wij gaan voor u tot het uiterste en verdienen onze kosten ruimschoots voor u terug!

Sales & leaseback

Bij deze veel benutte constructie verkoopt u uw commerciële onroerend goed en huurt het van de nieuwe eigenaar. Sales & lease back zorgt op korte termijn voor verhoging van uw liquiditeit. U wilt hierbij optimaal profiteren van onder meer de fiscale mogelijkheden? Kies dan voor ons maatwerk waarbij wij u eveneens adviseren over de vele en vaak onverwachte juridische aspecten bij sales & leaseback, met name als u slechts een deel verkoopt en terughuurt.