Zeist: Boulevard 1
Tel: 030 - 69 175 77
NVM makelaar Funda

Nassau Taxaties - Taxaties

Een juiste taxatie is natuurlijk van onschatbare waarde. Schakel daarom hiervoor onze specialisten in. Nassau beschikt over gecertificeerde taxateurs voor woningen en BOG die voor u tot het uiterste gaan en u in korte tijd kunnen voorzien van een perfect taxatierapport.

Taxaties woningen

Taxaties zijn noodzakelijk bij aan- en verkoop van onroerend goed. Maar ook voor het verkrijgen van een hypotheek, bij boedelscheiding en successieaangifte. Een woning juist taxeren vergt ervaring en kennis maar ook de juiste hoeveelheid tijd en aandacht. We spreken uit ervaring. Bij Nassau bent u verzekerd van een vakkundige en zeer grondige taxatie.

(Her)taxatie van uw BOG

Nassau adviseert en bemiddelt bij de aan- en verkoop van beleggings onroerend goed en is door jarenlange ervaring all-round en deskundig in allerlei taxaties zoals balanstaxaties, taxaties bij bedrijfsovernames, actuele waarderingen, vervangingswaardetaxaties en huurwaardetaxaties.

Wenst u de waarde van uw beleggings onroerend goed of ander commercieel vastgoed te laten (her)taxeren? En wilt u daarbij onder andere optimaal profiteren van de mogelijkheden om uw liquiditeit (sterk) te verbeteren? Maak dan een afspraak (contractformulier) met onze gecertificeerde BOG-taxateurs.