Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Compleet dienstenpakket

Nassau Makelaars / Wonen

Met een ervaren team van gedreven specialisten biedt Nassau Makelaars een compleet dienstenpakket op het gebied van woningen in Zeist en plaatsen in de omliggende regio's.

Bekijk actueel woning-aanbod
Nassau Bedrijfshuisvesting (BOG)

Al ruim 25 jaar is Nassau Bedrijfshuisvesting met succes actief in commercieel vastgoed, hierdoor beschikken wij over een bijzonder uitgebreid regionaal en landelijk relatienetwerk.

Bekijk actueel BOG-aanbod
Nassau Nieuwbouwprojecten (woningen)

De afgelopen decennia heeft Nassau Makelaars talloze nieuwbouwwoningprojecten van A tot en met Z succesvol mogen begeleiden. U mogen ons dan ook gerust specialist in woningnieuwbouw noemen.

Bekijk actueel nieuwbouw-aanbod
Nassau Beleggingen

Het acquireren en verkopen van beleggingsobjecten in heel Nederland behoort eveneens tot het dienstenpakket van Nassau. Wij hebben veel ervaring op dit specialistische gebied en geven u alle gewenste ondersteuning.

Lees meer
Nassau Taxaties

Een juiste taxatie is vanzelfsprekend van onschatbare waarde. Schakel daarom hiervoor onze gecertificeerde taxateurs voor woningen en bedrijfshuisvesting (BOG) in.

Lees meer
Nassau Advies

Nassau ondersteunt op basis van een uitgebreide expertise en met veel daadkracht een groot aantal bedrijven bij het behalen van een optimaal rendement uit hun commerciële (beleggings)objecten.

Lees meer