Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Thuis in het Loo fase 3

€ 350.000 - € 417.500 v.o.n.
Website www.thuisinhetloo.nl
Oppervlakte 109 - 140 m² woonopp.
Start bouw -
Oplevering -
Postcode 3711 BM
Plaats Austerlitz
Aantal kavels -

Nieuw wonen aan het bos.

Thuis in het Loo is een wijk voor iedereen. Thuis in Het Loo ligt aan de rand van het bos in Austerlitz. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. Het mooie is dat je in het dorp een diversiteit aan woonstijlen ziet. Dat gaan we hier ook maken. Zo wordt traditioneel afgewisseld met modern en klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.

Prachtig wonen in het groene hart van Thuis in het Loo
Aan het einde van de Weideweg, in het groene hart van Thuis in Het Loo komen 20 rijwoningen en 4 semi-bungalows in ongeveer dezelfde stijl en indeling als in fase 1. Alle woningen in fase 3 zijn aan de voorzijde prachtig gelegen aan een autovrije groenstrook. Auto's zijn hier volledig uit het straatbeeld onttrokken. De woningen zijn gasloos en worden zeer duurzaam en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt met standaard zonnepanelen, vloerverwarming, tripple glas en hardhouten kozijnen. Diverse technische installaties als een individuele warmtepomp, warmte terugwinning systemen en balansventilatie zorgen ervoor dat de woningen zeer energieneutraal zijn.

Vanaf nu kun je ook je voorkeuren alvast doorgeven voor een of meerdere woningen in fase 3. Hiermee krijg je voorrang op de aankoop van een woning bij de start verkoop.

Schrijf je in op de website om je voorkeuren alvast door te geven.
Let op: Dit is nog niet de officiële start verkoop. Deze voorinschrijving geeft voorrang bij de toewijzing van de woningen als de verkoop start.

Inschrijven fase 3

Vanaf donderdag 18 juli 11:00 uur kun je via de downloads-pagina op thuisinhetloo.nl de verkoopdocumenten van fase 3 downloaden. Hier vind je dan tevens de link naar het online inschrijfformulier.

Aan de hand van de verkoopbrochure en de prijslijst bepaal je je voorkeur voor één of meerdere bouwnummers. Via het digitale inschrijfformulier kun je vervolgens je voorkeur voor gewenste bouwnummers aangeven.

Woningtypen

Rijwoning hoek

Rijwoning hoek

€ 402.500 - € 417.500 v.o.n.
Oppervlakte : 140 m² woonopp.
Rijwoning tussen

Rijwoning tussen

€ 340.000 v.o.n.
Oppervlakte : 114 m² woonopp.
Semi-bungalow hoek

Semi-bungalow hoek

€ 390.000 - € 400.000 v.o.n.
Oppervlakte : 109 m² woonopp.
Semi-bungalow tussen

Semi-bungalow tussen

€ 385.000 v.o.n.
Oppervlakte : 109 m² woonopp.
Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist