Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Verkoop fase 1 "Thuis in Het Loo" gestart

Verkoop fase 1 "Thuis in Het Loo" gestart

De verkoop van Thuis in Het Loo fase 1 is gestart. Belangstellenden die meegedaan hadden aan de voorinschrijving afgelopen zomer, ontvingen een uitnodiging voor de online verkoop.  

Alle woningen toegewezen

De inschrijving is inmiddels gesloten. We ontvingen ruim 90 inschrijvingen en konden dan ook alle 28 woningen toewijzen. De inschrijvers hebben hiervan bericht ontvangen.

Heb je de voorinschrijving en daarmee dus ook de verkoop van fase 1 gemist en interesse in een woning in één van de volgende fases in Thuis in Het Loo? Houd dan de informatie in de nieuwsbrieven, op de website en op Facebook in de gaten.

Thuis in Het Loo fase 2 

Als de verkoop van fase 1 voorspoedig verloopt (wat we gezien het aantal inschrijvingen wel verwachten), dan willen we zo snel mogelijk de volgende fase in verkoop brengen. In fase 2 komen dezelfde typen rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen weer terug. De semi-bungalows worden in een volgende fase weer in verkoop gebracht. Nieuw in fase 2 zijn de

Rijwoningen type Linde

In fase 2 komen nog eens 5 rijwoningen te koop van type Linde. Wil je alvast meer weten over dit woningtype? Download hier het sfeerboek van fase 1.

2^1-kapwoningen type Plataan

De 4 verschillende typen 2^1-kapwoningen uit fase 1 komen ook terug in fase 2. Download het sfeerboek van fase 1 om de typen te bekijken.

Vrijstaande woning type Larix

De vrijstaande woningen zijn nieuw in het programma van fase 2. Er is keuze uit drie types: klassiek, modern en traditioneel. Woonoppervlakten variëren van circa 165 tot 180 m². Zo ontstaat er straks een mooi gevarieerd straatbeeld. Binnenkort volgt meer informatie.