Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Video: nieuwbouw Essenstein Zeist 24 twee onder één kap woningen

Video: nieuwbouw Essenstein Zeist 24 twee onder één kap woningen

Maandag 3 juli was de feestelijke eerste steenlegging

De 24 twee onder één kap woningen van nieuwbouwproject Essenstein aan de Sanatoriumlaan - Laan van Eikenstein werden, geheel volgens verwachting van Nassau Makelaars, in bijzonder korte tijd verkocht. Op maandag 3 juli vond de feestelijke eerste steenlegging plaats.

Aanloop 

Wethouder Sander Jansen, projectontwikkelaar Peter van Essen en Makelaar Henk van DijckPeter van Essen, projectontwikkelaar en voormalig eigenaar van Sanato Zeist en makelaar Henk van Dijck: “Dit mooie project op het voormalige Sanato-terrein had een nogal lange aanloop. De eerste plannen dateren uit 2008. Gelukkig zijn we er met de gemeente Zeist en de omwonenden naar alle tevredenheid uitgekomen en was er overstelpend veel belangstelling voor de woningen.”

V.l.n.r.: Wethouder Sander Jansen, projectontwikkelaar Peter van Essen en Henk van Dijck (Nassau Makelaars) proosten op het succesvolle nieuwbouwproject Essenstein Zeist.

“Overplaats van Oirschot”

De eerste steenlegging werd gedaan door Sander Jansen, wethouder van Ruimtelijke Ordening van de gemeente Zeist. In zijn toespraak zette hij uiteen hoe de nieuwe straatnaam “Overplaats van Oirschot”
tot stand is gekomen.

Feestje

Tijdens de drukbezochte eerste steenlegging konden de nieuwe bewoners elkaar leren kennen en mochten ze zelf een klein stukje van hun eigen huis metselen. Naar verwachting zullen de 24 woningen eind dit jaar worden opgeleverd.

24 riante twee onder één kap woningen in de Dichterswijk, Zeist

Bijzonder aan de het spraakmakende nieuwbouwproject Essenstein Zeist is de prachtige jaren ’30 bouwstijl, maar ook de gunstige ligging nabij de bossen, diverse uitvalswegen en het levendige centrum van Zeist. Prijs: vanaf € 507.000 v.o.n.

Deze heerlijk lichte en uiterst energiezuinige woningen worden uitgevoerd met 3 forse dakkapellen en onderscheiden zich eveneens door diverse overige bijzonderheden.

Alle woningen zijn verkocht

Er is veel interesse in de royale en duurzame woningen van Essenstein Zeist aan de Sanatoriumlaan in de Dichterswijk in Zeist. Op zaterdag 10 december startte de verkoop in de Sionskerk in Zeist en inmiddels zijn alle 24 woningen verkocht.

Meer informatie: www.essensteinzeist.nl

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte worden gehouden van het project "Essenstein Zeist", neem dan contact op met Nassau Makelaars 030-69.175.77 of stuur een mail naar info@nassau.nl