Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Zeist, Utrechtseweg 48 D

€ 1.495.000 k.k.
Adres Utrechtseweg 48 D
Plaats ZEIST
Prijs € 1.495.000 k.k.
Bouwjaar 1933
Soortbouw Bestaande bouw
Typebouw Villa
Typewoning Halfvrijstaande woning
Aantal kamers

Aan de autoluwe parallelweg gelegen karakteristieke helft van een dubbele villa. De villa is omgeven door een prachtig aangelegde en op het zuidwesten gelegen achtertuin met diverse terrassen en veel privacy. Het totale perceeloppervlak bedraagt maar liefst 1250 m².

De villa heeft een woonoppervlak van maar liefst 417 m² (inclusief bijgebouw en souterrain) en beschikt onder andere over ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, een royale living "en suite”, woonkeuken, apart toegankelijk gastenverblijf in het souterrain, 7 slaapkamers (met de mogelijkheid tot 8) waarvan 2 op de eerste verdieping, 4 op de tweede verdieping en 1 op de zolderverdieping. Het bijgebouw beschikt over een garage en kantoor/werkruimte (op de begane grond en 1e verdieping) cq ruimte bijvoorbeeld voor een au-pair.

OMGEVING
De villa is gescheiden van de doorgaande weg middels de autoluwe parallelweg en bevindt zich op korte afstand van het Utrecht Science Park. De ligging ten opzichte van Utrecht, diverse uitvalswegen, het centrum van Zeist en andere voorzieningen is zeer goed. De bushalte richting Utrecht en Station Driebergen-Zeist slechts op ca. 50 m afstand.

INDELING
Begane grond:
Via een royale stenen trap bereikt u de entree, ruime ontvangsthal voorzien van marmeren vloer, meterkast, garderobe, trap naar het souterrain alsmede trapopgang naar de verdieping, toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal de deur naar de royale living met erker aan de voorzijde en middels “en suite” deuren gescheiden van de eetkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het royale zonnige terras en de tuin. Vanuit de hal is de woonkeuken bereikbaar met keukenopstelling in L-vorm en diverse inbouwapparatuur, deur naar het terras en de tuin. De woonkamer is voorzien van een parketvloer in visgraat gelegd en heeft een prettige lichtinval mede door de zijramen.

Souterrain:
Bereikbaar via de trap vanuit de hal (alsmede eigen entree aan de zijkant van de villa), hal met berging, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met naastgelegen overdekte veranda, keuken voorzien van diverse apparatuur, slaapgedeelte, badkamer voorzien van douche, toilet, urinoir en wastafelmeubel. Bij de entree aan de buitenzijde bevindt zich een carport alsmede 2 bergingen.

Eerste verdieping:
Overloop, toilet, royale ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras en voorzien van inbouwkasten, tweede slaapkamer aan de voorzijde gelegen en eveneens voorzien van een inbouwkast. Waskamer (voorheen slaapkamer) met mogelijkheid voor opstelling van de wasmachine/droger. Moderne badkamer voorzien van een wastafelmeubel met dubbele wasbak, ligbad en inloopdouche.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop een vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Overloop, twee grote slaapkamers aan de achterzijde voorzien van inbouwkast, slaapkamer voorzijde met inbouwkast en vierde slaapkamer met deur naar het balkon aan de voorzijde

Derde verdieping:
Overloop, slaapkamer over de gehele lengte van de woning.

GARAGE/BIJGEBOUW
In de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen garage met achterliggende kantoor/werkruimte. Deze werkruimte heeft de entree aan de zijkant, hal, berging, meterkast, toilet, werkruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een berging alsmede de trap naar het dakterras met entree naar de werkruimte op de zolderverdieping van het bijgebouw welke tevens is voorzien van een toiletruimte.

TUIN
De tuin is zeer fraai aangelegd met een grote diversiteit aan bomen en planten. De begroeiing rondom biedt veel privacy en een oase aan rust. Het is heerlijk vertoeven op één van de zonneterrassen of veranda in de op het zuidwesten gelegen achtertuin.

KENMERKEN/BIJZONDERHEDEN
- woonoppervlakte 417 m²;
- inhoud 1607 m³;
- perceeloppervlakte 1250 m²;
- bouwjaar 1933;
- energielabel D;
- CV combiketel uit 2022 (bijgebouw uit 2012);
- ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
- royale en prachtig aangelegde tuin, terrassen en veranda;
- achtertuin is gelegen op het zuidwesten;
- intern gastenverblijf in het souterrain met eigen entree waardoor uitermate geschikt voor
zelfstandige' inwoning ouders/kind(eren) of mantelzorg;
- de woning ligt op steenworp afstand van Utrecht Science Park, diverse uitvalswegen, bushalte en
het gezellige centrum van Zeist;
- aanvaarding in overleg.

INFORMATIE EN BEZICHTIGING
Nassau Makelaars Boulevard 1 3707 BK Zeist Telefoon : 030-69.175.77 E-mail : info@nassau.nl
Internet : www.nassau.nl

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist