Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Capelle aan den ijssel, Onacklaan 19

€ 625.000 k.k.
Adres Onacklaan 19
Plaats CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Prijs € 625.000 k.k.
Bouwjaar 2011
Soortbouw Bestaande bouw
Typebouw Eengezinswoning
Typewoning Tussenwoning
Aantal kamers

Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en diepe zonnige achtertuin op het noordwesten gelegen met mogelijkheid van parkeren op eigen terrein.

De ligging in de speels opgezette wijk “Fascinatio” met de vele kleine speelplekken en het autoluwe ontmoetingspad en voorzieningen zoals winkels en scholen, sportclubs en Erasmus Universiteit op steenworp afstand maken het tot een fijne woonplek.
Nabij uitvalswegen (A16/A20) en het ov-knooppunt Capelsebrug (metro + bus) met een goede verbinding richting Rotterdam-centrum/Blaak/Beurs en Rotterdam-Alexander.

INDELING
Begane grond:
Ruime entree met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, bergkast en een separaat toilet met fonteintje, moderne half open keuken aan de voorzijde met vrij uitzicht en uitgerust met verschillende inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, stoomoven, vaatwasser en afzuigkap (allen van Siemens). Ruime woonkamer aan de achterzijde (voorzien van laminaatvloer) met schuifpui naar terras (voorzien van zonwering) en de achtertuin met ideale zonligging (westen).

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde alsmede de badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een bad, douche, wastafelmeubel met dubbele kraan, handdoekradiator en toilet.

2e Verdieping:
Zeer ruime overloop met multifunctionele ruimte (voorzien van 2 grote dakramen) en opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger, alsmede toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer heeft 2 naast elkaar geplaatste dakramen. Alle dakramen zijn aan de buitenzijde voorzien van zonwering.

Tuin:
Zonnige achtertuin gelegen op het noordwesten en voorzien van houten berging, achterom en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. Aan de achterkant bevindt zich een gemeenschappelijk speelveldje met speeltoestellen.

De woning heeft appartementsrecht en is onderdeel van een kleinschalige vereniging van eigenaren ten behoeve van het gezamenlijk onderhoud van de pergola. De bijdrage bedraagt € 65,- per jaar. Beplanting en hagen worden momenteel door de bewoners zelf onderhouden.

KENMERKEN/BIJZONDERHEDEN
- woonoppervlakte ca. 127 m²;
- inhoud ca. 459 m³;
- bouwjaar 2011;
- gasloos;
- energielabel A;
- volledig geïsoleerd;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- zonnepanelen (10 stuks) aanwezig;
- parkeergelegenheid op eigen grond;
- vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde;
- achterzijde gelegen aan een mooi plantsoen (erf) met kinderspeelplaats en privé parkeerplaatsen voor bewoners;
- scholen, winkels en uitvalswegen op korte afstand gelegen;
- metro en bushalte (Capelsebrug) op paar minuten loopafstand;
- voorzijde gelegen aan plantsoen met park;
- badkamer en toilet gerenoveerd in jan. 2023;
- oplevering in overleg.

INFORMATIE EN BEZICHTIGING
Nassau Makelaars
Boulevard 1
3707 BK Zeist
Telefoon : 030-69.175.77
E-mail : info@nassau.nl
Internet : www.nassau.nl

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist