Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Zeist, Slotlaan 230

Huurprijs : € 2.500 Per maand
Adres Slotlaan 230
Plaats Zeist
Bouwjaar -
Huurprijs € 2.500 Per maand
Soortbouw Bestaande bouw
Type Winkelruimte
Parkeerplaatsen -

TE HUUR
WINKELPAND
SLOTLAAN 230 TE ZEIST


Algemeen:
Direct naast de Intertoys gelegen winkelruimte in het centrum van Zeist, met grote diversiteit aan winkels en nabij de parkeergarage Belcour. De winkel heeft een mooie hoekpui met dubbele entreedeuren en frontbreedte van circa 7.25 m.

Ligging en bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A28 en A27 bevinden zich slechts op enkele autominuten rijden. Het centraal busstation bevindt zich op 10 minuten loopafstand, aan het einde van de Slotlaan maar binnen 1 à 2 minuten lopen bevinden zich diverse bushaltes.

Bestemming:
Centrum - 1

Oppervlakte:
Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 143 m² b.v.o.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage.

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder wordt rechtstreeks contractant van de betreffende nutsinstanties.

Betaling:
Huur dient per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
5 jaar gevolgd door 5 optiejaren, kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurprijs-indexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index, reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Parkeren:
De bereikbaarheid van de Slotlaan is goed en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het nabij gelegen winkelcentrum heeft een ondergrondse parkeergarage belcour met 200 plaatsen (betaald).

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte zal in huidige staat, voorzien van CV-ketel, toilet, pantry, systeemplafond, goede vloer, worden opgeleverd.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Informatie en bezichtiging:
Nassau Bedrijfshuisvesting B.V.
Boulevard 1
3707 BK Zeist
Telefoon : 030-69.175.85
E-mail : info@nassau.nl
Internet : www.nassau.nl

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist