Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Zeist, Bouwnummer (Bouwnr. )

€ 4.850 Per maand
Adres Bouwnummer (Bouwnr. )
Plaats Zeist
Huurprijs € 4.850 Per maand
Bouwjaar -
Soortbouw Nieuwbouw
Typebouw Portiekwoning
Typewoning -
Aantal kamers

20 luxe Appartementen

Onze 20 twee- en driekamer appartementen zijn bedoeld voor senioren met een fysieke zorgvraag. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers, een moderne badkamer, een complete keuken, een gastentoilet, een berging en een balkon. Het netto woonoppervlak varieert tussen 60 m2 en 93 m2 per appartement. U creëert uw eigen thuis, omdat u uw appartement naar eigen smaak inricht. Plattegronden zijn te bekijken via de projectwebsite www.aliantus.nl.

Bewoners van een appartement of studio in een gebouw van Aliantus betalen een maandelijks bedrag voor de huur en voor de servicekosten, samen de “woonservicekosten” genoemd. Deze woonservicekosten zijn afhankelijk van het gekozen appartement (ligging en afmetingen) en bedragen voor een 2- of 3 kamerappartement vanaf € 4.850,- per maand. Een precieze uitleg over de voorwaarden en kosten vindt u op www.aliantus.nl/faq

Oplevering en meer informatie
Aliantus Oud Seyst opent naar verwachting in september 2017 haar deuren. De voorinschrijving is inmiddels in volle gang. U kunt nu al uw voorkeur uitspreken voor een specifiek bouwnummer.

Zou u graag de mogelijkheden van Aliantus tijdens een persoonlijk gesprek bespreken? Dan kunt u contact opnemen met Jozé Janssen.

E-mail: jozejanssen@aliantus.nl
Telefoon: 06 46 39 36 32

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist