Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Zeist, Bouwnummer (Bouwnr. )

€ 3.650 Per maand
Adres Bouwnummer (Bouwnr. )
Plaats Zeist
Huurprijs € 3.650 Per maand
Bouwjaar -
Soortbouw Nieuwbouw
Typebouw Portiekwoning
Typewoning -
Aantal kamers

Geborgen wonen
Wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is vanwege geheugenproblemen biedt Aliantus Oud Seyst 18 moderne studio’s met fulltime zorg. Deze studio’s bevinden zich in een andere vleugel van het gebouw maar onder hetzelfde dak als de twee- en driekamer appartementen. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven, mocht de overstap ooit nodig zijn, en kunnen ook partners onder hetzelfde dak blijven.

Bewoners van een appartement of studio in een gebouw van Aliantus betalen een maandelijks bedrag voor de huur en voor de servicekosten, samen de “woonservicekosten” genoemd. Deze woonservicekosten zijn afhankelijk van het gekozen appartement (ligging en afmetingen) en bedragen voor een studio vanaf € 3.650. Een precieze uitleg over de voorwaarden en kosten vindt u op www.aliantus.nl/faq

Planetree
Aliantus biedt zorg volgens de 12 componenten van Planetree. We geloven dat mensen in kwetsbare situaties veiligheid, liefde en onverdeelde aandacht verdienen. Planetree streeft naar goede zorg in een helende omgeving waarbij mensen voorop staan. We betrekken bewoners en hun familie zoveel mogelijk bij de zorg: wat bijdraagt aan de veiligheid en vitaliteit van bewoners. Ook het gebouw zelf speelt een rol in onze aanpak: licht, ruim en open wonen zorgt voor meer welbevinden. U voelt zich hier prettig.

Oplevering en meer informatie
Aliantus Oud Seyst opent naar verwachting in september 2017 haar deuren. De voorinschrijving is inmiddels in volle gang.

Zou u graag de mogelijkheden van Aliantus tijdens een persoonlijk gesprek bespreken? Dan kunt u contact opnemen met Jozé Janssen.

E-mail: jozejanssen@aliantus.nl
Telefoon: 06 46 39 36 32

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist