Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Zeist, Burg. van holthelaan 1

€ 1.650.000 k.k.
Adres Burg. van holthelaan 1
Plaats ZEIST
Vraagprijs € 1.650.000 k.k.
Bouwjaar 1961
Soortbouw Bestaande bouw
Typebouw Villa
Typewoning Vrijstaande woning
Aantal kamers

Op de hoek van de Burgemeester van Holthelaan en de Boulevard, tussen de lommerrijke wijken “Lyceumkwartier” & “Valckenbosch”, is gelegen op een perceel van maar liefst 1.376 m² deze zeer royale vrijstaande villa met bijzondere dubbele wooncombinatie of kantoor/praktijk aan huis. Het oorspronkelijke woonhuis dateert uit 1961 en is door de huidige eigenaren in 2009 royaal uitgebouwd en geheel gemoderniseerd.

De villa heeft een woonoppervlak van maar liefst 334 m² en beschikt over een grote inpandige garage, een tweetal woon-/eetkamers, twee keukens, 6 slaapkamers, 2 badkamers, veel opbergruimte, parkeermogelijkheid op eigen grond, een omheind erf met keurig onderhouden speelse tuin met meerdere terrassen, veel privacy en een achterom.
Dit alles maakt de woning tot een zeer bijzonder object waar vele mogelijkheden liggen zoals separate inwoning kinderen, mantelzorgwoning of praktijk/kantoor aan huis.

OMGEVING
De wijk Valckenbosch is een rustige en gemoedelijke woonomgeving voorzien van fraaie en bomenrijke lanen op loopafstand van uitgestrekte bossen en een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Op korte afstand is het winkelhart van Zeist gelegen met een compleet winkelbestand en uitgebreide culturele & horeca voorzieningen. Diverse sportaccommodaties, scholen en openbaar vervoer zijn eveneens in de directe omgeving gelegen. Kortom een uitstekende woonlocatie.

INDELING
Begane grond:
Overdekte entree, ruime ontvangsthal met garderobe en toegang tot de toiletruimte met fonteintje, trapkast en trapopgang naar de verdieping. Royale L-vormige living met aan de tuinzijde de zitkamer met op maat gemaakte kastenwand, eetkamer en aangrenzend de royale en luxe keuken in hoekopstelling voorzien van vloerverwarming, een 5-pitsgascomfort met oven, afzuigkap, Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en vaatwasser. Vanuit de keuken een deur naar de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine/droger.
Separate woonruimte met eigen entree aan de zijkant van de woning en eveneens binnendoor bereikbaar via de bijkeuken.
Ruime hal, toiletruimte met fonteintje, grote slaapkamer met Frans balkon aan de voorzijde, tweede slaapkamer en badkamer voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Ruime living met aan de tuinzijde de zitkamer, eetkamer en aangrenzend de keuken in hoekopstelling voorzien van een elektrisch kookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser.

Verdieping:
Overloop, separate toiletruimte, berging met opstelling van de cv-ketel, royale badkamer voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, handdoekradiator, ligbad en wastafelmeubel. Master bedroom aan de achterzijde met Frans-balkon en vaste kastenwand, 2e en 3e ruime slaapkamer met ieder een vaste opbergkast en 4e slaapkamer met separate werkruimte.

INPANDIGE GARAGE
Onder het woonhuis in het souterrain bevindt zich een royale verwarmde garageruimte met de mogelijkheid hier twee auto's te plaatsen. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur en separate toegangsdeur. De helling van de op-/afrit van en naar de garage is verwarmd.

TUIN
Het erf is nagenoeg geheel omheind met degelijk hekwerk. Aan de voorzijde bij de entree is er een oprit met parkeergelegenheid. De beschutte en ruime achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy.
De gehele tuin is voorzien van een sproei-installatie.

KENMERKEN/BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar omstreeks 1961
- Woonoppervlakte ca. 334 m²
- Inhoud ca. 1.325 m³
- Perceeloppervlakte 1.376 m²
- De woning is geheel geïsoleerd (energielabel C)
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel
- Grote inpandige garage voor 2 auto's
- Royale tuin rondom; achtertuin is gelegen op het zuiden
- Uitermate geschikt voor dubbele bewoning ouders/kinderen, mantelzorg, praktijk/kantoor aan huis!
- Vrij uitzicht aan de voorzijde door groenafscheiding overburen
- Voldoende parkeermogelijkheden in de laan (eind doodlopende straat)
- De woning ligt op steenworp afstand van het uitgestrekte Zeister bos
- Aanvaarding in overleg

INFORMATIE EN BEZICHTIGING
Nassau Makelaars
Boulevard 1
3707 BK Zeist
Telefoon : 030-69.175.77
E-mail : info@nassau.nl
Internet : www.nassau.nl

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist