Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Bosch en duin, Mesdaglaan 19 A*

€ 1.175.000 k.k.
Adres Mesdaglaan 19 A*
Plaats BOSCH EN DUIN
Vraagprijs € 1.175.000 k.k.
Bouwjaar -
Soortbouw N.v.t.
Typebouw -
Typewoning -
Aantal kamers

EIGEN VILLA BOUWEN? DAN IS DIT UW KANS!

In de statige en groene villawijk Bosch en Duin en op korte afstand van uitgestrekte wandelbossen is gelegen aan een rustige laan op een prachtige locatie een bosrijk perceel (ligging op het zuid-westen) met een totaal oppervlakte van maar liefst
2.145 m² met een zeer royaal bouwvlak.

Het mooie villapark Bosch en Duin kan zonder twijfel worden aangemerkt als een triple-A locatie in Midden Nederland. Het ligt als een groene en beschermde enclave in het centrum van het land met op korte afstand het centrum van Zeist, Den Dolder en Bilthoven met allen een compleet winkelbestand en uitgebreide horecavoorzieningen, NS-stations met directe verbindingen naar het stadscentrum van Utrecht en Amersfoort, diverse basis- en middelbare scholen, uitgestrekte wandelbossen en vele sportactiviteiten. Nabijgelegen uitvalswegen (A27 en A28) zorgen voor uitstekende autoverbindingen met o.a. Utrecht, Amersfoort en Hilversum-Amsterdam.

Voor nadere informatie omtrent de bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de gemeente Zeist of naar de website ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u alle verdere voorwaarden en mogelijkheden terugvinden.

Aanvaarding in overleg.

INFORMATIE EN BEZICHTIGING
Nassau Makelaars
Boulevard 1
3707 BK Zeist
Telefoon : 030-69.175.77
E-mail : info@nassau.nl
Internet : www.nassau.nl

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist