Grootste netwerk, grootste (verkoop)kans
Zeist: 030-69.175.77

Driebergen-rijsenburg, Hydeparklaan 4

€ 675.000 k.k.
Adres Hydeparklaan 4
Plaats DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Vraagprijs € 675.000 k.k.
Bouwjaar 1927
Soortbouw Bestaande bouw
Typebouw Eengezinswoning
Typewoning Halfvrijstaande woning
Aantal kamers

Direct nabij de bossen, op een unieke en rustig gelegen locatie aan de Hydeparklaan is te koop deze zeer royale halfvrijstaande villa met bijzondere dubbele wooncombinatie, mantelzorgwoning of kantoor/praktijk aan huis.
Het geheel is gelegen op een ruim perceel grond van 775 m² en op slechts enkele autominuten afstand van het levendige centrum van Driebergen met verschillende winkels, speciaalzaken, supermarkten en gezellige restaurants en terrassen.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale tuin met dubbele vrijstaande garage; uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een binnenplaats.

INDELING
Begane grond:
De woning is verdeeld in twee woongedeeltes. Het oorspronkelijke woongedeelte is gelegen aan de rechterzijde van de woning.
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, trapopgang naar de verdieping, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin aan de voorzijde. Vanuit de hal deur naar de woonkeuken met eenvoudig keukenblok en gashaard, deur naar de kelderruimte en separate berging met deur naar de binnenplaats aan de achterzijde. Bijkeuken met eigen toegangsdeur, aansluitingen voor de wasapparatuur, vaste kast, toiletruimte met fonteintje, badkamer met wastafel en douche.
Vanuit hier is een tussendeur naar de separate woonruimte met eigen entree aan de linker voorzijde van de woning.
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, badkamer met douche, ruime L-vormige woonkamer met deur naar de voortuin en binnenplaats aan de achterzijde, toegang tot een kleine slaap-/werkkamer, twee slaapkamers waarvan één met vaste kast en wastafel. Keuken met eenvoudig keukenblok.

Eerste verdieping:
Overloop met trapkast en toegang tot de royale slaapkamer aan de voorzijde (voormalig 2 slaapkamers) met inbouwkasten en wastafel, twee slaapkamers met wastafels aan de achterzijde, kleine verhoging/trapopgang naar overloop met daar toegang tot nog twee slaapkamers waarvan één met vaste wastafel en één met vaste kasten, wastafel, ruime bergruimte onder het knieschot en vlizoluik naar de bergvliering.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare overloop, een (berg)ruimte met wastafel en twee goede slaapkamers met beide een dakkapel en inbouwkast en derde kleinere slaapkamer.

TUIN/GARAGE/BIJGEBOUW
Aan de voorzijde van de woning is de royale hoofdtuin gesitueerd. De tuin is afgesloten met een hekwerk en biedt de mogelijkheid één of meerdere auto's op de oprit te parkeren. Aan de achterzijde van de woning is een rustige binnenplaats gesitueerd.
De dubbele garage is op het moment in gebruik als bergruimte, maar ook ideaal voor de stalling van de auto, motor etc, of te gebruiken als werkplaats. Aan de garage vast bevindt zich een aangebouwde ruimte met douche, toilet en eenvoudige keukenopstelling.

KENMERKEN/BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1927
- Perceeloppervlakte 775 m²
- Woonoppervlakte ca. 250 m²
- Inhoud ca. 1.042 m³
- Gedeeltelijk dubbel glas
- Energielabel G
- Achtertuin gelegen op het westen
- Verwarming middels gaskachels
- Warm water middels boilers
- Grote garage voor 2 auto's
- Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein
- Royale voortuin gelegen op het westen
- Uitermate geschikt voor dubbele bewoning ouders/kinderen, mantelzorg, praktijk/kantoor aan huis!
- Vrij uitzicht aan de voorzijde over het groene landschap
- De woning ligt op steenworp afstand van uitgestrekte bossen
- Bouwkundig rapport aanwezig
- Aanvaarding in overleg

INFORMATIE EN BEZICHTIGING
Nassau Makelaars
Boulevard 1
3707 BK Zeist
Telefoon : 030-69.175.77
E-mail : info@nassau.nl
Internet : www.nassau.nl

Terug naar het overzicht
© 2024 Nassau Makelaars Zeist